SHABU TO GO LEIDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2961 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shabu to Go Leiden. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 19:58 perfect!
5 dec 2022 om 21:22 Snelle bezorging, grote porties boontjes. De monster sushi zijn echt heel groot! We wisten niet hoe we die moesten eten maar alsnog heerlijk. Bestel hier zeker nog een keer:)
5 dec 2022 om 21:13 Het was top
5 dec 2022 om 20:11 Delicious
4 dec 2022 om 21:05 Weer mega lekker gegeten! Altijd top hier!
30 nov 2022 om 20:17 Was niet vers helaas. Was vandaag echt weggegooid geld . Heel erg zonde ben dat normaal niet van julie gewend . €60 verspilt voor sushi en gefrituurde hapjes die niet vers waren .
30 nov 2022 om 15:03 het eten was lekker, echter wel koud. Dit kwam waarschijnlijk omdat ik bijna 2,5 uur heb moeten wachten voordat het werd bezorgd.
30 nov 2022 om 1:00 waren er snel en was erg lekker!
29 nov 2022 om 19:37 het eten van de bowls was zo zout als brem.
27 nov 2022 om 18:22 Ik had sushi en bubble tea besteld. Sushi was erg lekker! De bubble tea smaakte daarentegen heel apart en was niet lekker
27 nov 2022 om 5:01 Bezorging ruim 90 min later. Hierdoor warme hapjes niet echt warm of knapperig. Sushi was prima. Maar na 90 min wachten is de eetlust wel minder. Jammer.
26 nov 2022 om 22:15 Was weer super lekker! Erg genoten en voor herhaling vatbaar!